Izetbegović: Vidjeli smo jednog drugačijeg Dodika

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Objektivan i nepristran

Samo se ti pravi Tosa.... znas ti sve, toliko nisi ni ti glup.

Ajde

Ajde da mu vjerujemo kako nije potpiso kakvu izdaju.

Zizi

Na hair na dobro...

Haha

Jel moguće da je ovaj Bakir ovako glup??? Dodik godinama ruši državu, negira genocid, vrijeđa koga stigne, a ovaj tokmak nakon dvije izjave promijeni mišljenje o njemu. Pa stvarno je debil nad debilima..

HashimQ

Kako ovaj izdajnički muslimanski brat brani svog druga Dodika, svoju garanciju za ostanak na vlasti i ne bi li se domogao još godina vlasti... Šta ono bi sa onom tužbom, sa silnim firmama, ja i?? Bando pokvarena, vi po džamijama i crkvama u prvom safu glumatate, ali đaba vam, i a da truhnete u zemlji, smećari jedni obični.

TNT

Izetbegović: Jučer smo dobili drugačijeg Dodika, to je rezultat posjete gospodina Michela ... TNT: Ja ipak mislim da se radi o dobrim ljekovima, terapija dobro postavljena, ali cim ljekovi popuste eto njega opet Nazad, zivi bili pa vidjeli za dva dana ce on opet govoriti nesto kontra skroz.

Babo

*** Dodik.Tu si ga dobro *** riđobradi hadume.

/ Najnovije